Web

Vaak krijgen we de vraag wat er wel of niet op de website zou moeten. Een school heeft gewoon een ‘corporate’ website nodig. Hier staat de wat officielere en soms wat saaie info op. Maak voor groep 8/brugklas dus een eigen hoekje waarbij je die leerling rechtstreeks aan kunt spreken met info die voor hen van belang is in een tone-of-voice die voor hen aantrekkelijk is.

Instagram

Vele scholen hebben die instagrampagina, facebookpagina en een vaak slapende Linkedinpagina, maar wat doen ze ermee? Het is vaak te saai voor woorden. Terwijl dit hét kanaal is om jouw doelgroep te bereiken. De meeste jongeren zitten op Instagram, sterker nog; dat is een groter visitekaartje voor je school dan welke brochure dan ook. Binnen Bereik zegt bij het communiceren naar groep 8; Social Media first.

Het meest pakkend zijn de campagnes waar je identiteit uit blijkt, gecombineerd met offline ontmoetingen waardoor ze je school ook eens van binnen bekijken. En keep it real; echte docenten en echte (oud-)leerlingen in menselijke situaties. Dan kom je geloofwaardig en betrouwbaar over en kunnen ze al beginnen aan het bouwen van een relatie met jouw school.

Binnen Bereik verzorgt je campagnes en de ‘standaard’ berichten in 1 ontzorgabonnement.