Docent. Het is de mooiste baan die er is. En dan doet het ons pijn om steeds vaker te lezen dat de werkdruk te hoog is, of dat het contact met ouders lastiger wordt. We zien dat het vak en de mensen aan alle kanten onder druk staan en dat verdienen ze niet! Tenslotte zijn ze verschrikkelijk belangrijk voor het opgroeien van onze kinderen. Er moet niet alleen meer geld naar het onderwijs, ook meer liefde en dankbaarheid. En daarom willen we iets nieuws proberen; Onderwijsvitamine.

Onderwijsvitamine is een beweging van mensen in het onderwijs. Het heeft als doel om meer plezier in het onderwijs te brengen. We organiseren festivals en borrels onder de titel Proud to be a teacher. De bijeenkomsten zijn ter ontspanning en vermaak. Je hoeft niets, behalve ontmoeten, genieten en lol maken met elkaar.

En wat dan echt spannend is om te proberen of het lukt….. De festivals en borrels komen tot stand door financiĆ«le giften van mensen (ouders?!) en instanties die zo hun dankbaarheid willen uiten en iets terug willen geven.

 

 

De eerstvolgende borrel is op 28 juni, om 16.30 op de Javastraat 68 te Nijmegen.


Ja ik geef me graag op voor 28 juni!


Ik wil graag de nieuwsbrief van Binnen Bereik ontvangen.

*is een verplicht veld