Leerlingwerving groep 8? Wees er op tijd bij!

geplaatst in: Geen categorie | 0

De Open Dagen en de aanmeldingen voor schooljaar 2019-2020 zijn voorbij. Dus iedereen denkt dat het weer even gedaan is. Pas in september wordt een PR groepje gevormd. Daar komen de vragen. Wat is ons verhaal, hoe krijgen we de juiste uitstraling? In oktober wordt bedacht dat het toch wel handig is om het strategischer aan te pakken. Maar je bent te laat want er moest allang iets in de schoolkeuzegids of ergens anders staan. Herkenbaar?

Voor een sterke positionering en een effectieve uitstraling moet je toch echt wat langer de tijd nemen om een strategisch plan te maken. En het is beter om nu al, zeker voor de zomervakantie, te beginnen!

Onderstaand plaatje geeft de werkwijze van Binnen Bereik aan. Geïnteresseerd? Neem dan even contact op met Christine Mallon via 06-20118850 of contact@binnenbereik.com. Vrijblijvend sparren onder het genot van een kop koffie kan altijd.